Sinds een aantal jaren heb ik een volbloedruin Gadget, hij is nu 15 jaar. Ben samen met hem ook altijd actief geweest in de wedstrijdsport, voornamelijk dressuur. Na mijn verhuizing naar een andere stal met Gadget liep ik elke keer tegen een aantal problemen aan. Gadget was erg loom en samen hadden we er weinig plezier meer in. Het leek wel alsof de 'match' weg was. Na het oplossen van wat gezondheidsproblemen bleef dit probleem zich aan doen. Ik heb toen Carolien gevraagd of ze me hier mee wilde helpen.


We begonnen echt weer helemaal opnieuw, wat best even moeilijk en confronterend kan zijn. Maar het heeft ons ontzettend geholpen! Carolien heeft ons een flink aantal handvatten gegeven waar we samen verder mee kunnen trainen en langzaam maar zeker kregen we samen weer het vertrouwen en het plezier terug.


Carolien werkt niet alleen aan het paard, maar ook minstens zoveel aan de ruiter. Het is erg fijn dat ze vanuit verschillende disciplines is opgeleid, zodat ze de juiste manier kan toepassen op paard en ruiter. Niemand is hetzelfde tenslotte. Ze legt alles zeer geduldig en nauwkeurig uit en geeft je een vertrouwd gevoel.


Gadget en ik zijn weer een team en Carolien helpt ons om hierin verder te groeien!


Susan Verheijen